FISOTEX е търговското наименование на дивизията на фирма „Елемент Графикс” ЕООД за професионални услуги по проектиране, доставка и машинно полагане на огнезащита за стоманените конструкции и продукти за промяна на класа по реакция на огън (горимостта) на дървени конструкции и елементи.

През изминалите години се доказахме като една от водещите коректни фирми в бранша, която може да Ви предложи продукти и решения съобразени със спецификата на обекта и изискванията на Възложителя.

Освен доставка на качествени огнезащитни бои и покрития, състави и мазилки, силикони и други материали необходими за подобряване на характеристиките при пожар на конструкции, стени, кабели и други строителни елементи, екипа на FISOTEX предлага качественото им полагане.

Екипа ни от проектанти с дългогодишен опит могат да Ви предложат проектиране с оптималните продукти за вашия строеж, или пък да оптимизират проекта, с който вече разполагате. Проектите, които ние можем да изготвим за Вас са:

  • Огнезащита на стоманени конструкции

  • Промяна на класа по реакция на огън (горимостта) на дървени елементи и повърхности

  • Пожарна безопасност

FISOTEX  е официален представител за България на AMONN Color и материалите за огнезащита Amotherm®.

Ние сме дългогодишен партньор, сертифициран апликатор и изключителен представител на системи за огнезащитни покрития на Sika®